Bubble shooter

Bubble Shooter är ett extremt känt flashspel som faktiskt blev känt under ett annat namn först. Det första spelet som släpptes med samma spelstil som Bubble Shooter har var ett spel som kallades för Puzzle Bobble. Detta spel lanserades år 1994 från speltillverkarna Taito Corporation och publicerades av Sega. Detta spel blev en stor succé och spelet fortsätter även idag att utvecklas och bli mer populärt. Nu finns det mängder med olika versioner av Bubble Shooter både till mobilen samt datorn.bubble shooter

Spelet går ut på att du som spelare ska få ihop tre “bubblor” bredvid varandra så att de sprängs. Varje gång du får dessa bubblor att sprängas så får du poäng, du får fler poäng beroende på hur många bubblor du lyckas spränga. Hela spelplanen är täckt i olika bubblor som är i olika färger. Dessa bubblor sitter fast på varandra och du ska försöka få bort alla dessa. Du gör det genom att du har en “pointer” som du styr. Denna pointern skjuter iväg bubblor som du då ska försöka skjuta till de andra bubblorna i samma färg. Du kan se upp till 4 eller 5 av de nästa bubblorna som du kommer att få skjuta iväg så du måste verkligen tänka efter för att använda dessa på rätt sätt. Detta kanske låter lätt men det finns en hake. Spelet går även på tid så du har inte hur mycket tid som helst att tänka innan du skjuter iväg din bubbla. Du märker att tiden går genom att bubblorna faller steg för steg närmare din pointer. Detta gör så att spelet blir svårare då du får mindre plats att skjuta iväg bubblorna på rätt ställe. Spelet slutar då antingen alla bubblor är borta eller då bubblorna fallit ner hela vägen till pointern.

I nuläget så kan du hitta Bubble Shooter till både din mobila enhet samt på olika spelsajter som har flashspel. Det finns väldigt många versioner att välja mellan och alla är uppbyggda från det första Bubble Shooter som släpptes. Bubble Shooter är ett väldigt simpelt spel vilket gör att det passar perfekt till alla mobila enheter. Spelet fungerar felfritt på nästan alla mobiler med tanke på detta och det gör spelet mycket roligare via din mobila enhet.

Detta spel är ett spel som startade som ett simpelt flashspel. Det har sedan utvecklats till någonting enormt stort, inom alla sajter som erbjuder flashspel så kommer du utan tvekan att hitta Bubble Shooter. Det är ett riktigt roligt och spännande spel som fortfarande inte visar något teckan på att minska i popularitet.